Årskatalog 2023-2024

Et æble om dagen
1.-2. klasse

Læs mere

Julemysteriet
1.-3. klasse

Læs mere

Når søskende strides
1.-3. klasse

Læs mere

På sporet af Jesus
4. klasse

Læs mere

Hvælvingens hemmeligheder
4.-6. klasse

Læs mere

Man kan da ikke gå på vandet
5.-6. klasse

Læs mere

Stald, stue og stamværtshus
5.-7. klasse

Læs mere

Ham der Jesus
7.-9. klasse

Læs mere

Knust
7.-10. klasse

Læs mere

Kræmmerhuset
7.-10. klasse

Læs mere

Hvem er vi?

Folkekirkens skoletjeneste Sylf udbyder projekter om kristendom, religion, livsfilosofi og etik - både historisk og nutidigt. Ved at arbejde med vores projekter, får du opfyldt en del af de faglige mål for kristendomskundskab og de øvrige fag, der indgår i projektet. Samtidig tager alle projekter afsæt i skolens dannelsesmål om fordybelse, fantasi og virkelyst.

Vi sigter mod at tilbyde variation i undervisningen, og i forløbene finder man et hav af forskellige metodiske tilgange.

Skoletjenesten er lokalt funderet, og har et samarbejde med alle kirkerne i Vordingborg, Guldborgsund og Lolland Kommuner, og i forbindelse med mange af projekterne kan eleverne besøge den lokale kirke.

Projekterne er udarbejdet sådan, at alle elever uanset deres religiøse eller kulturelle tilhørsforhold kan deltage. Ved besøg i kirken formidles viden inden for en ramme, hvor eleverne frit kan gå i dialog med de fagpersoner de møder, fx præster og organister og der lægges op til, at den enkelte elev selv skal tage stilling til den formidlede viden.

Et par af projekterne afsluttes med workshops, teaterforestillinger eller andre oplevelser evt. for flere klasser samtidigt og afvikles centrale steder på Sydsjælland, Lolland eller Falster.

Alle projekter er gratis, men der kan være udgifter til transport.

Læs mere om vores forløb og tilmeld dig her på siden. 

 

Årskatalog 2023-2024

Årskataloget er nu klar og man kan tilmelde sig fra den 24. maj

Mange af projekterne er der begrænset deltager antal på dele af projektet, så skynd jer at tilmelde jer før det er for sent.

Tilmeldingsfristerne er i år 20. august, 15. oktober og 1. januar.

Efter disse tilmeldingsfrister vil det kun være muligt at tilmelde sig hvis vi har ekstra materialer på lager.

 

Download Årskatalog

Her kan du downloade vores årskatalog som pdf.

Facebook

Følg os på facebook og se billeder af workshops teaterforestillinger og andre arrangementer med Folkekirkens Skoletjeneste Sylf