Tilbydes så længe lager haves.


Han gik sig over sø og land 1. - 3.

 

Hvem var Jesus? Gennem arbejdet med fem bibelske fortællinger tegnes et billede af, hvem Jesus var og af de tilværelsesspørgsmål, som fortællingerne lægger op til og giver mulige svar på. Fortællingerne knyttes an til de konkrete, geografiske områder, hvorfra de stammer.

Læs mere og tilmeld


På kant med Kierkegaard 7. - 10.

 

Gennem en 20-siders tegneserie føres eleverne ind i Kierkegaards tænkning for dernæst at arbejde med fem af hans centrale begreber: skyld, frihed, angst, tro og kærlighed. Som indgang til arbejdet med begreberne modtager tilmeldte klasser en række kunstplakater.

Læs mere og tilmeld


Lydspor 1. - 3. klasse

 

Musik, eksistens og kristendom hænger tæt sammen. I dette forløb skal eleverne udforske sammenhængen mellem bibelfortælling, kirkens musikalske udtryk og almene tilværelsesspørgsmål. Via projektets hjemmeside leger eleverne med lyd i de bibelske fortællinger. 

Læs mere og tilmeld


Fristelser, farer og faldgruber 4. - 6.

 

I dette forløb arbejder eleverne med to hovedværker i europæisk kultur, nemlig Homers Odyseen og Bibelen. Med udgangspunkt i uddrag fra bøgerne skal eleverne arbejde med begrebet "fristelse" og med de etiske overvejelser, der følger med at føle sig fristet.

Læs mere og tilmeld


Sorg og Livsmod 1. - 3. klasse

 

Med afsæt i de to små fabeltegnefilm "Maja har mistet sin far" og "Da Williams mor og far blev skilt" sættes i børnehøjde fokus på, hvad sorg er, hvornår den kan ramme én, og hvordan den kan håndteres af såvel omgivelserne som af den sorgramte selv. 

Læs mere og tilmeld


Flag og faner 4. - 5. klasse

 

Hvilke værdier betyder noget for os? Med udgangspunkt i forskellige flag og faner skal eleverne arbejde med værdier og symboler og med eksempler på, hvor vi blandt andet henter vores fælles værdier fra, og hvordan disse værdier synliggøres.

 Læs mere og tilmeld


Re:formation - teser, tro og tvivl 5. - 6.

 

Med udgangspunkt i de fem faglige temaer "Verden i 1500-tallet, "Martin Luther og Bibelen", "bogtrykkerkunsten", "Reformationen i Danmark" og "fællessang" introduceres eleverne for Reformationens forudsætninger, indhold og konsekvenser.

Læs mere og tilmeld