Indskoling


Et æble om dagen 1.- 2. klasse

Et projekt om guder, myter og æbler. Æbler er ikke bare æbler, hvordan smager de hvordan laver man mad med dem og hvilken betydning har de i myterne.

Læs mere 


Julemysteriet 1.- 3. klasse

I en julehistorie på 14 afsnit skal de to børn Asta og Lukas opklare en gammel familiehemmelighed, undervejs kommer de rundt i lokalområdet.

Læs mere


Når søskende strides 1.- 3. klasse

Forholdet mellem søskende er fuld af følelser. De positive følelser er vi gode til at håndtere. Men når misundelsen, vreden eller følelsen af at være overset melder sig, bliver det svært.

Læs mere


Mellemtrin


På sporet af Jesus 4. klasse

Med udgangspunkt i et rollespil, præsenteres eleverne for en række centrale fortællinger fra Det nye Testamente.

Læs mere


Hvælvingens hemmeligheder 4.- 6. klasse

Hjælp dine elever med at afsløre kalkmaleriernes hemmeligheder og giv dem et overblik over sammenhængen mellem de centrale fortællinger i Bibelen.

Læs mere


Man kan da ikke gå på vandet 5.- 6. klasse

Her møder I en dreng, der øver sig i at se verden og bibelske tekster med forskellige briller. Han opdager at ord og begreber kan være både konkrete, metaforiske og symbolske.

Læs mere


Stald, stue og stamværtshus 5.- 7. klasse

Julen er ikke altid idyl og glæde, både Jesu fødsel og hovedpersonen i den nyskrevne novelles jul er nødt til at foregå et andet sted end det de havde drømt om.

Læs mere


Udskoling


Ham der Jesus 7.-9. klasse

Den historiske Jesus undersøges gennem kildearbejde, og eleverne skal se nærmere på den kristne Jesus, og hvordan han fremstilles i andre religioner.

Læs mere


Knust og samlet på ny 7.- 10. klasse

Alle oplever på et eller andet tidspunkt at der går skår i glæden, men kan man blive et helt menneske alligevel? Og hvor eller hvem er Gud, når verden går i stykker?

Læs mere


Kræmmerhuset 7.- 10. klasse

Kræmmerhuset er en digital adventskalender, hvor poesi og julepynt flettes sammen og bliver en højere enhed.

Læs mere